TAOJOGA

Prejsť na obsah

Hlavná ponuka

GALERIA 2013

O NÁS

Metodický víkend Školy Taojogy Fúzia IA, IB
December 2013 Bratislava


Skúška asociovaných inštruktorov Taojogy Bratislava november 2013

Metodický víkend Školy Taojogy Liečivá láska I,II,III
November 2013 Bratislava

Terapeutický kuz Činejtsang masáže november 2013 Bratislava

Základy I,II,III Škola Taojogy Bratislava október 2013

ďakujem Vám za milý e-mail. Som presvedčená, že sme to my, kurzisti víkendového seminára, ktorí by sme mali poďakovať. Kurz bol vynikajúci, rovnako bolo príjemné spoznať nových ľudí, ktorí rozmýšľajú trochu inak ako väčšina spoločnosti. Pre mňa to bolo nádherné nové poznanie a určite by som chcela pokračovať. Na prvý krát toho bolo dosť veľa na zapamätanie a najviac náročný bol pre mňa druhý deň. Veľmi oceňujem link na videá, úžasne to pomáha, teším sa na ostatné z nášho kurzu. Vyhovovala mi aj organizácia kurzu, bol to môj prvý kurz, na ktorom bola 2-hodinová obedová prestávka a myslím, že to splnilo účel, bol čas obed stráviť a vychutnať si relax, čo veľmi prispelo k tomu, že napriek množstvu nových informácií a práci s energiou sme boli schopní (aspoň ja) vnímať až do konca. Takže veľká vďaka. Sylvia Z.

vaše učení je pro mě velmi vzácné. Cítím žé mě léčí ve všech oblastech mého života, na úrovních, kterým ani nerozumím. Je to pro mě velký dar, spolu s celostní muzikoterapií jedna z nejhezčích věcí, co mi přišly do života. Tak se těšim, až vám zahraju.:) Je to super, co děláte:) Děkuju, Zuzka K.

Jesenné sústredenie Taojogy 2013 v Tatrách

Promotion prednáška v Dudinciach September 2013

Čikung srdca a múdrosti v Bratislave 2013

Aj my dakujeme za vsetku vlozenu energiu a pripravy. Bolo to fajn, mnozstvo vynikajucich podnetov, ide o to, co s tym spravime.
Mne bola prirychla posledna meditacia, taktiez som sa nevedla vracat automaticky spatne k uz rozbehnutym prepojeniam,nevedela som si na ne spomenut,  ale uvedomujem si, ze je to i problem toho, ze nemam poriadne zaklady a taktiez vyhovujuce tempo je casto asi individualna vec, niekedy aj vec naladenia...
Dnes rano som sa zobudila a mala som pocit, ze vsetko vo mne i navokol je svaty chram. Vcera  v noci po cikungu srdca  sa mi snivalo, ze som s kolegami pod urovnou zeme, su tam v zemi obrovske priecinky a kazdy predstavuje nejaky ludsky element, v strede bolo srdce, salalo odtial uzasne mohutne teplo, ohen tam uz nebol a kolega tam lopatou vkladal uhlie, demonstrujuc,ze ked sa nedoda uhlie, je s nasim srdcom zle.
To len ako doklad o tom, ze aspon na mna mali tieto dva dni velmi intenzivne ucinky, budem sa snazit ich plne vyuzit.Tak zajtra rano a tesim sa, ze som bola s cez vikend s vami a vyborne vyuzila cas i peniaze.
Majte sa taoistocky, co najlepsie ! :)
                     Zuzana


Ozdravno relaxačný pobyt - Taojoga pri mori 2013

Jarné sústredenie Taojogy na Fatre 2013

Letné intenzívne sústredenie Júl 2013 v Tatrách

ZIMNÉ SÚSTREDENIE TAOJOGY 2012 - KOZMICKÁ FÚZIA


Medzinárodný workshop s Rentaom Ravasiom Taičičikung II

ahoj Julko ,
síce možno skoro píšem svoje skúsenosti z toho , čo som sa iba teraz naučila...ale sú a verím že ešte ich bude veľa :)
chcem sa ti v prvom rade ešte raz poďakovať, že som mala možnosť sa naučiť takého úžasné meditácie, alebo metódy, ako byť sama so sebou a pracovať na sebe.
Včera, po tak úžasne strávenom čase, mi samozrejme nedalo nechať tieto cvičenia iba tak a tak som sa večer s chuťou pustila do praktizovania.
Praktizovala som formovanie kozmickej lode, keďže pri tom som skutočne už na kurze pocítila poriadnu silu energií.
Samozrejme, že som si prešla aj vyrovnanie energii v organoch a vytvorenie pakuy ako aj čistenie kryštálom :) ,,,, no najväčšiu silu vždy pocítim až pri vytváraní kozmickej lode.
Včera keď som to praktizovala, som cítila opäť veľmi silné vibrácie, silnú energiu, nemala som chuť prestať, ale predsa... no v tom som mala pocit, že som niečo nedokončila, nie pocit v hlave, myšlienku, skôr pocit v srdci, resp. v solar plexus..... no nechala som to tak a ešte som predýchavala a sústreďovala sa trošku na to, no tie tak intenzívne.
Mala som však celkovo príjemný pocit a chuť si sadnúť k rituálom a tak som aj urobila, mala som pocit, že sa po danom praktizovaní viem skôr spojiť s Čenrezigom, že to budem vedieť lepšie precítiť...
Tak som aj urobila rituál a na konci, mi prišla myšlienka na 1 veľmi blízkeho človeka, z rodiny, s kt. už dlhdobo riešim nie je veľmi príjemné situácie....
V tom však prišli neuveriteľné silné emócie, ktoré ma doslava položili na kolená, akosi ma veľmi rozbolel solar plexus a musela som veľmi silno predýchavať, nevidela som inú cestu, ako ísť do pozície dieťaťa (nič som ani iné naozaj nevládala, až sa mi hmlilo pred očami a cítila som hrozné tlaky v danej oblasti ) Neviem, prečo a z čoho to tak zrazu na mňa prišlo, i keď myšlienka, kt mi s daným človekom prišla , bola skôr príjemná, láskavá a vrúcna...
Pustila som sa do plaču a nechala som to plynúť.... a VTEDY SOM SI UVEDOMILA A POCÍTILA OBROVSKÚ VĎAČNOSŤ, ZA TO , ŽE SOM MALA MOŽNOSŤ NA KURZE BYŤ, VĎAKU TEBE, ŽE SI NÁS NAUČIL TAK NEUVERITEĽNE ÚČINNÉ CVIČENIA,
PREŽIVALA SOM V TOM MOMENTE NESMIERNU VĎAKU A RADOSŤ :) Pocítila som úľavu, i keď problém sa neodstránil,,,, ale aj tak TO BOL NÁDHERNÝ POCIT :)
NEVIEM, ČI SA TO DÁ VôBEC POPÍSAŤ, ALE SOM TI JULKO NESMIERNE VĎAČNÁ A VEĽMI SI VÁŽIM TVOJU POMOC A OCHOTU UKÁZAŤ NÁM ,AKO SA DÁ ŽIŤ, A PRACOVAŤ NA SEBE, ABY SME BOLI ŠŤASTNÍ A DOKÁZALI V ŽIVOTE VIAC AKO HO IBA PREŽIŤ :)

Vopred ti veľmi pekne ďakujem za "zdieľanie " mojich pocitov
a EŠTE RAZ OBROVSKÉ ĎAKUJEM ZA TVOJU ENERGIU A UČENIE :)
JANKA D.

 
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky